0700 647 642 michel@vaktis.nu

Dator, internet och hemelektronik

Datorn och internet är lika vanligt i hemmet som diskhon och spisen, därför kan framtidens vaktmästare stoltsera med sina fantastiska it-kunskaper.

Ring om datorn strular. Jag fixar PC-, Mac- och Linux-datorer; jag kan även återskapa data från måttligt craschade hårddiskar eller från minneskortet med semesterbilderna.

Jag installerar ditt bredband, drar och fäster sladdar till ditt trådbundna nätverk samt konfigurerar ditt trådlösa nätverk så du kan koppla av i människans hittils mest avancerade abstraktion - inifrån klädkammaren om så önskas.

Jag hjälper dig med:

Hemelektronik

Jag har sökt kanaler och dragit scartar sen jag var fem år gammal - så du slipper. Önskar du att koppla datorn till tvn? Då fixar jag rätt kabel och konfigurerar så datorn och tvn kan prata med varandra.

Går du och snubblar över den där antennkabeln som är dragen tvärs över hela lägenhetsgolvet? Jag fäster dina el-, nätverks- och antennkablar i vägglisterna så du kan fästa blicken mot skyarna, sen att det även blir estetiskt tilltalande kan du se som en bonus.

Jag hjälper dig med: